Informació pel·lícula

Papicha

Participant de la secció Un certain régard del Festival de Cannes, una pel·lícula que posa en relleu la lluita de les dones per fer-se un lloc a la societat d’Algèria.

Algèria, 1997. La Nedjma és una estudiant universitària que intenta que els esdeveniments de la guerra civil que comencen a tenir lloc al seu voltant no li impedeixin viure una vida normal: sortir de nit amb la seva millor amiga Wassila i vendre vestits fets per ella als lavabos de les discoteques. Mentre la societat es torna més conservadora, ella decideix lluitar per la seva llibertat i independència, organitzant amb les seves amigues una desfilada de moda en la Universitat, la qual desafia totes les normes establertes.

 

A la sessió de Gran Reserva, es lliurarà el Premi Honorífic Most al director Ventura Pons, per la seva trajectòria com a cineasta i pel seu suport al cinema des de diferents vessants, incloent-hi també l’exhibició.

 

Per finalitzar la jornada, la DO Penedès oferirà un tast dels seus vins.

HORARI

Dissabte 16 de novembre

22.00

Idioma de la projecció:

VOS

Director: Mounia Meddour; Génere: Drama; Any: 2019; Guió: Fadette Drouard, Mounia Meddour; Durada: 106 min.; País: França, Algèria, Bèlgica, Qatar; Idiomes: Francès, Àrab; Subtítols: Castellà; Repartiment: Lyna Khoudri, Shirine Boutella, Amira Hilda Douaouda, Yasin Houicha

entradesT.png