Informació cinema Kubrick

Pels 25 del Kubrick, tu ets el protagonista

Aquest any el Kubrick celebra els seus 25 anys d'ençà que es va inaugurar, una fita que no hauria estat possible sense vosaltres, així que ara volem que els espectadors sigueu els protagonistes. La nostra filosofia és que el veritable protagonista de la sala és l'espectador, per això, ara que arribem als 25, volem celebrar-ho amb tots vosaltres i donar l'oportunitat que algú o alguna de vosaltres guanyi un passi anual gratuït!

Premi:

Guanya un passi anual gratuït per a la programació del cinema Kubrick.

 

Bases de participació:

  • Aquest és un sorteig completament gratuït. Per participar cal enviar un vídeo individual o grupal felicitant-nos l’aniversari i/o compartint una anècdota o un record vinculat amb el cinema Kubrick a kubrickcinema@gmail.com. El termini per enviar-lo és fins el dijous 15 d’agost del 2019. Tots els vídeos enviats rebran un e-mail de confirmació.

 

  • El vídeo no pot superar la durada de 30 segons i s’ha d’enregistrar en horitzontal.

  • Totes les persones que apareguin directament al vídeo seran considerades participants. Haureu d’indicar el vostre nom i cognoms amb el DNI i un correu i/o telèfon de contacte. En  el cas dels vídeos grupals caldrà enviar les dades de tots els participants.

  • Els participants han de tenir tots els drets de propietat del vídeo i de les persones que apareguin en elles, sent els únics responsables d'utilitzar imatges de tercers. Aquells vídeos que no responen a un criteri mínim de qualitat o el seu contingut no sigui adequat a un públic universal no entraran en concurs i s'eliminaran. Kubrick Cinema no es responsabilitza de l'ús indegut d'imatges no autoritzades.

  • Els vídeos rebuts es projectaran en l’acte de celebració dels 25 anys del cinema Kubrick que tindrà lloc el 26 d’agost del 2019. Aleatòriament es projectaran 3-4 vídeos prèviament a cada sessió de cinema durant els dies següents. L’enviament del vídeo ens autoritza a la seva projecció exclusivament a la sala del cinema Kubrick.

  • D'entre tots els participants, i de manera aleatòria, s'escollirà un guanyador per sorteig. El premi del present concurs en cap cas podrà ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador.

  • Kubrick Cinema es posarà en contacte amb el guanyador i es reserva el dret a comunicar a la seva web i a les xarxes socials on tingui presència el nom de la persona que resulti guanyadora del concurs. Per tant, el guanyador accepta expressament la comunicació de la seva identitat com a guanyador.

  • D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, les dades facilitades, seran incorporades a un fitxer propietat de Cinema Kubrick amb la finalitat de gestionar la present promoció, així com informar de futures accions promocionals i comercials relacionades amb aquesta entitat. Els participants tenen dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, drets que podran exercir dirigint-se per escrit a kubrickcinema@gmail.com.

  • L’enviament del vídeo suposa l'acceptació en la seva totalitat de les presents bases. Kubrick Cinema es reserva el dret d'eliminar justificadament a qualsevol participant que defraudi o alteri el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció així com la resolució de qualsevol qüestió derivada d'aquesta activitat promocional.