Presentación1.jpg
tira llarga.png

Pinocho de Guillermo del Toro

Una pel·lícula que proposa una experiència única que mereix ser gaudida en la pantalla més gran possible

A la Itàlia feixista de la dècada dels 30 té lloc una relectura fosca i retorçada del famós conte de fades de Carlo Collodi sobre un titella de fusta que pren vida i somia a convertir-se en un noi real. Quan Pinotxo cobra vida, resulta que no és un noi agradable, ja que causa malifetes i juga a trucs malignes. "Una història d'amor i desobediència quan Pinotxo lluita per complir les expectatives del seu pare".

 

Deliciós deliri visual, amb la seva pròpia dinàmica, els seus moments perversos i fins i tot la seva dimensió política, Pinocho de Guillermo del Toro és una història sobre l’autèntic sentit de la llibertat, una pel·lícula d’aventures per a tota la família, una reflexió sobre les relacions de pares i fills i, més que qualsevol altra cosa, una pel·lícula sobre la vida i tot allò que li dóna sentit. Meravella d’animació per stop-motion, és una petita joia inoblidable que, tot i que s’aparti una mica del conte original, és una peça única en l’univers del seu director.

HORARIS

Dimarts 6 de desembre

20.15

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: ‘‘Guillermo del Toro’s Pinocchio’’; Direcció: Guillermo del Toro, Mark Gustafson; Guió: Guillermo del Toro, Patrick McHale; Gènere: Animació; Qualificació: Pendent; País: Estats Units; Any: 2022; Durada: 117 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès