Diapositiva1.JPG

Respect

Un regal íntim d'amor, ric en complexitat i espiritualitat, orgull negre i coratge feminista. La música atemporal d’Aretha Franklin és, per descomptat, la força estimulant, però és la lluita personal el que la fa tan emotiva.

L'extraordinària història real del viatge d'Aretha Franklin a la recerca de la seva veu a la meitat del complicat panorama social i polític dels Estats Units en els anys 60, des que era una nena prodigi a Detroit i cantava gòspel al cor de l'església, fins a convertir-se en una superestrella internacional.

 

Una història d'ascens plena de lluites i triomfs, amb una vida personal turbulenta, de desavinences i desgràcies, que així i tot la van portar a aconseguir l'èxit comercial gràcies a cançons com 'Respect', 'Think' o 'A Natural Woman', responsables que el seu impacte cultural fos notori al llarg de tota la seva carrera.

HORARIS

Divendres 15 d'octubre  

17.30

Dissabte 16 d'octubre

21.00

Diumenge 17 d'octubre

16.45

Dilluns 18 d'octubre

-

Dimarts 19 d'octubre

Tancat

Dimecres 20 d'octubre

17.15 (dimecres de cine)

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Liesl Tommy; Guió: Tracey Scott Wilson; Intèrprets: Jennifer Hudson, Leroy McClain, Forest Whitaker, Tate Donovan, Marlon Wayans; País: EUA; Any: 2021; Durada: 145 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Biopic

entradesT.png