top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Rivales

Un triangle amorós combinat amb un apassionat drama esportiu

Tashi Duncan és un antic prodigi del tenis convertit en entrenadora i una força de la natura que no es disculpa pel seu joc ni dins ni fora de la pista. Casada amb un campió en ratxa perdedora, l’estratègia de Tashi per a la redempció del seu marit fa un gir sorprenent quan aquest ha d’enfrontar-se al fracassat Patrick, el seu antic millor amic i exparella de Tashi.

 

Amb el seu nou llargmetratge Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) s'atreveix amb el cinema esportiu, aproximant-s'hi des de la seva particular perspectiva estètica i narrativa per compondre un triangle amorós ple de passió, tensió i rivalitat. Rivales aconsegueix crear una atmosfera de joc perfecta, amb uns actors (Zendaya, O'Connor i Faist) que aconsegueixen relacionar-se emocionalment de gran manera, a més de donar una tensió de vertigen al partit amb una cinematografia més que formidable.

Títol original: "Challengers"; Direcció: Luca Guadagnino; Guió: Justin Kuritzkes; Intèrprets: Zendaya, Josh O'Connor i Mike Faist; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Estats Units; Any: 2024; Durada: 131 minuts

HORARI

Divendres 17 de maig

20.00

Dissabte 18 de maig

18.00

Diumenge 19 de maig

20.00 (VOSE) 

Dilluns 20 de maig

Tancat

Dimarts 21 de maig

Tancat

Dimecres 22 de maig

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png
entradesT.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page