top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Scream VI

Ghostface visita Nova York donant un impuls a l'exitosa franquícia de terror

Sam, Tara, Mindy i Chad volen tenir una vida completament normal. Per això, després de la massacre final de Ghostface a Woodsboro, decideixen traslladar-se a Nova York. Tot i això, no poden escapar tan fàcilment dels seus problemes i els tornarà a perseguir el ja conegut assassí amb una màscara de fantasma. Cap d'ells està disposat a rendir-se i es preparen per acabar-hi i tornar a viure en tranquil·litat.

 

Dirigida novament pel duo format per Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (també coneguts com a "Radio Silence"), responsables de l’anterior entrega de la franquícia i de Noche de bodas. Tot està meticulosament ben pensat i tot l'equip funciona a ple rendiment, cosa que dona com a resultat una increïble pel·lícula plena d'emocions i que la converteix en la millor seqüela de la franquícia fins ara.

HORARIS

Dissabte 25 de març

18.00

Diumenge 26 de març

20.15 (VOSE)

Dilluns 27 de març

Tancat

Dimarts 28 de març

Tancat

Dimecres 2de març

20.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: "Scream VI"; Direcció: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett; Guió: James Vanderbilt, Guy Busick; Intèrprets: Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere i Courteney Cox; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Estats Units; Any: 2023; Durada: 122 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page