Diapositiva1.JPG

Sentimental

Una cinta que sedueix amb paraules i on Cesc Gay demostra de nou el seu mestratge en la direcció d'actors, un repartiment en estat de gràcia que li dóna tot el seu sentit a cada paraula.

Julio i Ana fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l'essència de la seva relació. Aquesta nit Ana ha convidat a casa als seus veïns del pis de dalt, Salva i la Laura, una parella més jove que ells, amable i simpàtica.

 

La cordialitat entre les dues llars es veu interrompuda quan la parella dels baixos els proposen practicar sexe en grup. A través de la comèdia, es reflecteixen temes molt quotidians com l'amor, les baralles, el dolor i l'odi... amb l'objectiu de mostrar que a la vida en parella, tant els homes com les dones, han de lluitar constantment.

HORARIS

Divendres 27 de novembre 

17.30 - 19.45

Dissabte 28 de novembre

17.30 - 19.45

Diumenge 29 de novembre

17.30 - 19.45

Dilluns 30 de novembre

-

Dimarts 1 de desembre

Tancat

Dimecres 2 de desembre (dimecres al cine)

17.30 - 19.45

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Direcció: Cesc Gay; Guió: Cesc Gay; Intèrprets: Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta, Alberto San Juan; País: Espanya; Any: 2020; Durada: 78 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 16 anys; Gènere: Comèdia

entradesT.png