top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Sica

Una faula que reflexiona sobre el procés de dol i el canvi climàtic

Sica viu a una de les costes més perilloses del món. Al costat del seu amic Suso, recorre els penya-segats a la recerca del seu pare, perdut en un naufragi. Mentre esperen l'arribada d'Ofèlia, la mare de totes les tempestes, Sica descobreix que la comunitat on viu, marcada per la brutalitat del seu oceà i pel desequilibri creixent de la natura, mai no tornarà a ser la mateixa.

 

Òpera prima de Carla Subirana, presentada a la Berlinale i al Festival de Màlaga. Sica ens submergeix en la part més fosca i alhora silenciada del mar, des del caràcter d'una nena que mai no perd l'esperança. Tot a través d'elements visuals i sonors que fan d'aquesta òpera prima una de les pel·lícules més importants a seguir aquest any al cinema espanyol.

Dijous 30 de novembre presentació i col·loqui a càrrec de Maria Castán (Mostra de Films de Dones) i Mar Garro (Productora de Sica). Accés gratuït ambdós dies.

HORARIS

Dijous 30 de novembre

20.15 (VOSE)

Divendres 1 de desembre

21.30 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en gallec subtitulada al català

Títol original: "Sica"; Direcció: Carla Subirana; Guió: Carla Subirana; Intèrprets: Thais García, Núria Prims, Marco Antonio Florido i María Villaverde; Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys; País: Espanya; Any: 2023; Durada: 91 minuts

zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page