top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Small, Slow but Steady

Si venir a un festival de cinema ha de tenir algún sentit, aquest és per descobrir perles com aquesta

Keiko és una jove boxejadora professional, sorda de naixement, el club de la qual està a punt de tancar. En temps de canvi, haurà de prendre una decisió: podrà continuar lluitant, quan tot el que donava sentit a la seva pràctica és a punt de desaparèixer?

 

La pel·lícula de Shô Miyake, basada en el cas real de Keiko Ogasaware, aposta per l’esperança, la bellesa i la cura d’allò important de veritat: és un Rocky tocat pels silencis estoics de Yasujiro Ozu i l’emoció profunda del Country Roads de John Denver. Una pel·lícula brillant i preciosa, per sortir del cinema sent millors persones.

 

Shô Miyake emocionava a la secció Encounters del Festival de Berlín, a Cinemajove de València i a Ghent. D’ella, Cineuropa va dir que és “una pel·lícula aparentment modesta, alhora que subtil i magistral”, Screendaily la va qualificar de “genuïnament atractiva” i Variety s’entusiasmava amb “un guió sensible i mancat de tripijocs”.

 

Amb el patrocini de la DO Penedès.

 

Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el #PackMost. L’estoig conté una ampolla de vi de Can Ràfols dels Caus, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival. El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!

HORARI

Dissabte 5 de novembre

22.00

Director: Shô Miyake; Génere: Drama; Any: 2022; Guió: Shô Miyake, Masaaki Sakai; Durada: 99 min.; País: Japó; Idiomes: Japonès; Subtítols: Castellà; Repartiment: Yukino Kishii, Tomokazu Miura, Masaki Miura

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page