top of page
Presentación1.jpg

Sorolla. La emoción del natural

tira llarga.png

Vida i obra de Joaquín Sorolla, l’últim gran mestre del Prado

Pel·lícula documental dirigida per José Luis López-Linares i coproduïda pel Museu del Prado amb motiu de l'exposició antològica celebrada l'any 2009.

 

El gran mestre de la llum es revela en la intimitat de les sales del Museu del Prado, on sempre va somiar mostrar la seva obra. La família, la llum, els viatges i tota la producció plàstica, mostrada a l'espectador de manera ordenada i harmoniosa per les sales del museu.

 

Conduïts per uns guies excepcionals, els millors experts en l'obra de Sorolla, ens mostraran la cara més emocionant de la vida i l'obra del que fos considerat el gran ambaixador de la cultura espanyola a Amèrica. Sorolla. La emoción del natural ens explica la vida de Sorolla a través de velles fotografies familiars, a les quals el pintor era gran aficionat.

 

També se serveix el director d'alguns dels quadres on va retratar escenes de la seva pròpia vida. Rodada en alta definició, la pel·lícula recorre l'obra de l'artista mostrant-nos les seves pintures amb detall al mateix temps que un narrador les interpreta.tim gran mestre del Prado

HORARI

Dilluns 18 de desembre

18.00

Documental d'art

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Director: José Luis López-Linares; Narrador: Antonio Valero; Amb la participació de: Javier Barón, Mitchell Coding, José Luis Díez, Lucía Martínez, Eva Perales i Blanca Pons Sorolla; Any: 2009; Durada: 60 min.; Gènere: Documental

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page