Diapositiva1.JPG

Space Jam: Noves llegendes

El campió de bàsquet i icona mundial LeBron James s'embarca en una aventura èpica al costat de Bugs Bunny, l'intemporal personatge del programa de dibuixos animats Looney Tunes en una pel·lícula que combina animació i acció real.

LeBron James i el seu fill Dom queden atrapats en un espai digital per una força totpoderosa i malvada anomenada A.I. Per tornar a casa, LeBron comptarà amb l'ajuda dels Looney. Junts hauran de derrotar als campions digitalitzats de A.I. i hauran de fer-ho en la pista de bàsquet.

 

Un desafiament que servirà per transformar el vincle de LeBron amb el seu fill i llançarà llum sobre el poder de ser un mateix. L'equip dels Looney se salta tots els convencionalismes, posa en marxa els seus singulars talents i aconsegueixen sorprendre a Lebron jugant el partit a la seva manera.

HORARIS

Dissabte 31 de juliol

17.00 - 19.45

Diumenge 1 d'agost

17.00 - 19.45

Dilluns 2 d'agost

Tancat

Dimarts 3 d'agost

Tancat

Dimecres 4 d'agost

17.00 - 19.45 (dimecres de cine)

Més dies

Idioma de les projeccions:

Doblada al català

Direcció: Malcolm D. Lee; Guió: Sev Ohanian, Ryan Coogler; Intèrprets: LeBron James, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba; País: EUA; Any: 2021; Durada: 115 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 7 anys; Gènere: Comèdia

entradesT.png