Diapositiva1.JPG

Spartacus

Creus que el ballet és tot punta i tutús? Pensa una altra vegada.

El nou i brillant "Spartacus" de The Australian Ballet, coreografiat per Lucas Jervies i amb música d'Aram Khatxaturian, es basa en la història de l'heroic gladiador de l'antiga Roma que va liderar la rebel·lió dels esclaus contra l'imperi romà.

 

El coreògraf Lucas Jervies ha pensat acuradament sobre com explicar la història de l'antic gladiador l'any 2019. En lloc de centrar-se exclusivament en temes de passió, honor i venjança, que encara estan molt presents, Jervies ha utilitzat la història de "Spartacus" per explorar la dinàmica i les conseqüències d'estructures de poder en els sistemes polítics. A través d'un autoproclamat 'filtre contemporani', el coreògraf ha tractat de presentar la llegenda com una al·legoria de la resistència contra tots els règims tirànics al llarg de la història. És un objectiu ambiciós que es compleix admirablement.

HORARI

Dilluns 11 de gener

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

6 € escoles de dansa

Arts Center Melbourne; Música: Aram Khachaturian; Coreografía: Lucas Jervies; Dirección Musical: Nicolette Fraillon; Intèrprets: Kevin Jackson, Robyn Hendricks, Ty King-Wall; Durada: 155 min.; Gènere: Ballet

entradesT.png