tira llarga.png

Star Wars: L'ascens de Skywalker

“Star Wars: L’ascens de Skywalker” serà el punt final no només d'aquesta nova trilogia que va començar el 2015, sinó també de la saga tal com la coneixem fins ara, en ser aquest l'últim capítol en la història dels Skywalker.

La saga Star Wars arriba a la seva fi amb un viatge èpic i al·lucinant cap a una galàxia molt, molt llunyana. La Resisténcia està sota mínims, però en la seva lluita sense descans ha contactat amb aliats al llarg i ample de la galàxia per crear una xarxa prou potent per destruir a la Primera Ordre.

 

Aquesta disputa ressuscitada entre els Jedi i els Sith serà especialment dura per Rey, qui seguirà havent d'enfrontar-se als seus dubtes i pors internes sobre la seva identitat i el seu paper en tota la història de la força. Aquest serà l'enfrontament final entre Rey i Kylo Ren. Naixeran noves llegendes i la batalla final per la llibertat està a punt d'arribar.

HORARI

Diumenge 29 de març

11.30

Idioma de la projecció:

Doblada al català

PREU

4 €

Direcció: J.J. Abrams; Guió: J.J. Abrams, Chris Terrio; Intèrprets: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo; País: EUA; Any: 2019; Durada: 141 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 7 anys; Gènere: Aventures

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png