Diapositiva1.JPG

Tenet

Aquesta és una aventura que se les enginya per ser molt emocionant sense deixar de ser absorbent tant a escala emocional com intel·lectual, tot de manera autèntica i realment cinematogràfica.

Un home després de passar una prova de confiança, perquè no va trair als seus companys encara que es va enfrontar a un alt nivell de dolor, és benvingut a unir-se a "El Más Allá". Juntament amb el seu company treballarà per aconseguir una important fita: prevenir que es produeixi una Tercera Guerra Mundial.

 

Armat amb una sola paraula, 'Tenet', i lluitant per la supervivència del planeta, el protagonista no sap el difícil que serà moure's en aquest món d'espionatge internacional en una missió que va més enllà dels límits del temps real. No es tracta d'un viatge en el temps sinó d'una inversió.

HORARIS

Divendres 18 de setembre 

19.30

Dissabte 19 de setembre

17.30 - 21.00

Diumenge 20 de setembre

17.00 - 20.30 

Dilluns 21 de setembre

-

Dimarts 22 de setembre

Tancat

Dimecres 23 de setembre (dimecres al cine)

17.30 - 21.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Christopher Nolan; Guió: Christopher Nolan; Intèrprets: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia; País: Regne Unit; Any: 2020; Durada: 150 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Acció

entradesT.png