top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Teorema

Polèmic film del sempre controvertit Pier Paolo Pasolini que va ser declarat immoral per l'Església

Un estrany visitant, enigmàtic i atractiu (Terence Stamp) arriba a una casa burgesa de Milà i, successivament, sedueix cadascun dels membres de la família sense oblidar-se de la serventa. Després, amb la mateixa brusquedat i misteri amb què va arribar, desapareix deixant-los a tots confusos. Ara hauran de donar un nou sentit a les seves vides per omplir aquesta absència.

 

Edició remasteritzada en 4K. El controvertit i genial Pier Paolo Pasolini analitza l’estructura de la família burgesa a la Itàlia posterior al desenvolupament econòmic dels anys 50 i 60. I ho fa amb la mirada afilada i única. En aquesta al·legoria política, ricament complexa i provocativa, Pasolini utilitza la trama esquemàtica per explorar la dinàmica familiar, la intersecció de la classe i el sexe, i la naturalesa de les diferents sexualitats.

 

Després de guanyar un premi al Festival de Cinema de Venècia, Teorema va ser prohibida pel seu alt contingut d’obscenitats. Però Pasolini, finalment, va guanyar l’absolució a causa del gran valor artístic de la pel·lícula.

 

Amb el patrocini de Pere Ventura.

HORARI

Dissabte 4 de novembre

18.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en italià subtitulada al castellà

Títol original: "Teorema"; Direcció: Pier Paolo Pasolini; Guió: Pier Paolo Pasolini; Intèrprets: Silvana Mangano, Terence Stamp, Massimo Girotti, Anne Wiazemsky, Laura Betti, Andrés José Cruz, Alfonso Gatto i Carlo De Mejo; Qualificació: No recomanada per a menors de 18 anys; País: Itàlia; Any: 1968; Durada: 98 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page