top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

To Leslie

La pel·lícula que li ha valgut la nominació a l'Oscar a Andrea Riseborough

Leslie Rowlands és una mare soltera de l'oest de Texas que, després de guanyar la loteria, ràpidament malbarata els diners del premi, gastant-ho tot en alcohol, drogues i festes. Sis anys després, desnonada, Leslie vol intentar reprendre el contacte amb el seu fill James, de vint anys, per reprendre el rumb de la seva vida, però no és fàcil.

 

Nominada a l’Oscar a Millor actriu, ofereix una gran interpretació per part d’Andrea Riseborough (Mandy, Possessor Uncut, Mr. Wain). Ryan Binaco, que es va inspirar en la seva pròpia mare per crear Leslie, opta per fer un retrat tremendament humà de les addiccions d'una dona i els seus turments. To Leslie acaba sent un relat lluminós, que ofereix l'oportunitat de redempció a la protagonista, transmetent una humanitat única.

HORARIS

Dijous 23 de març

20.15 (VOSE)

Divendres 24 de març

21.30 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: ‘‘To Leslie’’; Direcció: Michael Morris; Guió: Ryan Binaco; Intèrprets: Andrea Riseborough, Andre Royo, Owen Teague, Stephen Root, James Landry Hebert, Marc Maron i Allison Janney; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Estats Units; Any: 2022; Durada: 119 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page