Toy Story 4

Una pel·lícula que va fins a l'infinit i més enllà, ens toca el cor des del principi i no s'atura. Una seqüela satisfactòria i que presenta alguns dels moments més divertits i emotius de la franquicia.

El xèrif Woody i el membre del Comando Estelar Buzz Lightyear, amb la resta de la colla de joguines, estan a punt de fer un viatge familiar per carretera amb Bonnie, la seva estimada mestressa. Però quan apareix Forky, un treball manual fet per Bonnie convertida en joguina, comencen els problemes.

 

Forky, que és una forquilla-cullera, no se sent com una joguina, i per això Woody vol ajudar-lo a descobrir la importància de ser una joguina. És clar que tot es complica quan Forky salta de l'autocaravana en la qual viatgen, i Woody surt a buscar-lo. En aquesta aventura per carretera descobriran el gran que pot ser el món per una joguina.

HORARI

Diumenge 24 de novembre

11.30

Idioma de la projecció:

Doblada al català

PREU

4 €

Direcció: Josh Cooley; Guió: Rashida Jones, Will McCormack; País: EUA; Any: 2019; Durada: 99 minuts; Qualificació: Apta per a tots els públics; Gènere: Animació

entradesT.png