Diapositiva1.JPG

Trolls 2: Gira Mundial

La seqüela de l'exitosa comèdia musical d'animació torna carregada de bon ritme, els Trolls estan a punt d'expandir els seus horitzons musicals a un nivell de decibels que mai abans havies imaginat.

Poppy, la líder dels trolls, descobrirà al costat dels seus amics que hi ha molts altres tipus de música a part del Pop. En aquesta nova aventura coneixeran trolls com Chaz, que estima el jazz, a Hickory, que adora la música country, a Trollzart, el troll de la música clàssica, a més d'Essence, la Reina del Funk, o Trollex, el Rei del Techno.

 

És clar que tot es complicarà quan Barb, la Reina dels trolls rockers, decideixi destruir tota la música que no és el Rock. Per aturar-la, i que els trolls puguin ser com vulguin sense que les diferències importin, Poppy haurà d'enfrontar-se a Barb perquè no destrueixi el seu colorit i variat món.

HORARIS

Dissabte 24 d'octubre

16.30 - 18.45 - 21.00

Diumenge 25 d'octubre

11.30 - 17.15 - 19.30

Dilluns 26 d'octubre

-

Dimarts 27 d'octubre

Tancat

Dimecres 28 d'octubre (dimecres al cine)

18.00 - 20.15

Més dies

Idioma de les projeccions:

Doblada al català

Direcció: Walt Dohrn, David P. Smith; Guió: Jonathan Aibel, Glenn Berger; País: EUA; Any: 2020; Durada: 90 minuts; Qualificació: Apta per a tots els públics; Gènere: Animació

entradesT.png