top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Un amor

Laia Costa protagonitza l’adaptació d’Isabel Coixet de l’aclamada i impactant novel·la de Sara Mesa

Després de fugir de la seva estressant vida a la ciutat, Nat, de 30 anys, es refugia al petit poble de La Escapa, a l'Espanya rural més profunda. En una masia desgavellada, amb un gos de carrer, la noia intentarà reconduir la seva vida. Després de bregar amb l'hostilitat de la persona que li lloga la casa i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es veu obligada a acceptar una inquietant proposició que li fa el veí Andreas. Aquesta estranya i confosa trobada farà que Nat es qüestioni el tipus de dona que creu ser.

 

La directora catalana Isabel Coixet adapta la reconeguda novel·la de Sara Mesa, una de les escriptores actuals de més renom en llengua castellana. Film amb el qual Hovik Keuchkerian va guanyar la Concha de Plata a la millor interpretació de repartiment al passat Festival de Sant Sebastià.

Amb el patrocini de la DO Penedès.

HORARI

Dissabte 4 de novembre

20.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Títol original: "Un amor"; Direcció: Isabel Coixet; Guió: Isabel Coixet, Laura Ferrero; Intèrprets: Laia Costa, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Luis Bermejo, Ingrid García-Jonsson i Francesco Carril; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Espanya; Any: 2023; Durada: 129 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page