Presentación1.jpg
tira llarga.png

Valentina

Un film tendre, simpàtic i commovedor que ens recorda la importància de perseguir els nostres somnis

Valentina somia de ser trapezista, i creu que per ser Down no podrà aconseguir-ho, però la seva àvia, companya de jocs, aprenentatges i cançons, li assegura que, si les erugues aconsegueixen convertir-se en papallones, res és impossible. I que mai hem de perdre la il·lusió ni les ganes d’aprendre, les mateixes que ella posa, encara a la seva edat, en el seu afany de convertir-se en directora d’orquestra.

 

Guanyadora del Goya a Millor Pel·lícula d’Animació, Valentina és una pel·lícula simpàtica i tendra dirigida sobretot al públic infantil. Amb dibuixos de traç senzill i enginy dissenyats per l’il·lustrador David Pintor, és un film sobre el viatge d’una nena, diferent i especial, a una maduresa que passa per la “metamorfosi”, com l’eruga que es transforma en papallona, i on el personatge principal està d’allò més ben trobat i resulta d’allò més convincent.

 

Sessió en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca pel dia de la discapacitat.

HORARIS

Diumenge 4 de desembre

11.30

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Accés gratuït

Títol original: "Valentina"; Direcció: Chelo Loureiro; Guió: Lúa Testa, Chelo Loureiro; Gènere: Animació; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Espanya; Any: 2021; Durada: 66 minuts

zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès