Diapositiva1.JPG

Victoria

Passió, tragèdia i ferotge devoció a "Victoria", el nou ballet del Northern Ballet.

"Victoria" és una coproducció entre el Northern Ballet i The National Ballet of Canada, coreografiat per l'aclamada Cathy Marston amb partitura original de Philip Feeney.

 

Els diaris de la reina Victoria van revelar una vida tan fascinant que la seva filla Beatriz va intentar reescriure la història. El seu amor irreprimible per Albert va provocar a tota una dinastia reial. Però la seva mort prematura va posar de genolls a la dona més poderosa del món.

 

Per celebrar el seu bicentenari, el Northern Ballet, famós per les seves obres narratives excel·lents, dóna vida a la sensacional història de "Victòria" a través de la dansa. Aquesta nova producció revela els aspectes sovint conflictius d'una de les monarques més emblemàtiques de la Gran Bretanya, explicats a través dels ulls de la seva filla petita Beatriz.

HORARI

Dilluns 22 de març

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

6 € escoles de dansa

Leeds Grand Theatre, Briggate; Música: Philip Feeney; Coreografía: Cathy Marston; Dirección Musical: Jonathan Lo; Intèrprets: Abigail Prudames, Joseph Taylor, Pippa Moore; Durada: 116 min.; Gènere: Ballet

entradesT.png