Vida oculta

La nova pel·lícula de Terrence Malick és un viatge espiritual accessible a través de la llum i el so. Preciosa a tots els nivells: excel·lent fotografia, magistral banda sonora, interpretacions sublims i una història colpidora.

Franz Jägerstätter i Franziska són una parella de pagesos austríacs que s'enamoren i formen una família abans que l'horror de la Segona Guerra Mundial arribi a les seves vides. Tot s'enfonsarà quan Àustria sigui annexionada per l'Alemanya nazi. Serà llavors quan aquest camperol es negarà a jurar fidelitat a Hitler.

 

També es negarà a combatre a favor del Tercer Reich, convertint-se en el primer objector d'un món de fervent nacionalisme i creixent ideologia d'odi. Tot i patir l'assetjament dels habitants del seu entorn i acabar a la presó, Jägerstätter mantindrà la seva fe indestructible.

HORARIS

Divendres 21 de gener 

18.45

Dissabte 22 de febrer

21.30

Diumenge 23 de febrer

18.45

Dilluns 24 de febrer

21.15* (*VOSE) (dia de l'espectador)

Dimarts 25 de febrer

Tancat

Dimecres 26 de febrer (dimecres al cine)

19.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / VOSE

Direcció: Terrence Malick; Guió: Terrence Malick; Intèrprets: August Diehl, Matthias Schoenaerts, Valerie Pachner, Michael Nyqvist, Jürgen Prochnow, Bruno Ganz, Martin Wuttke; País: EUA; Any: 2019; Durada: 174 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 7 anys; Gènere: Drama

entradesT.png