top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Vidas perfectas

Duel interpretatiu entre Anne Hathaway i Jessica Chastain en un thriller maternal

Alice i Celine gaudeixen de les seves idíl·liques vides amb els seus respectius fills i exitosos marits. La perfecta harmonia de les seves vides es trenca sobtadament després d’un tràgic accident, donant lloc a una dura batalla psicològica quan els instints maternals de totes dues revelin el seu cantó fosc per defensar els seus éssers estimats.

 

Sospita, odi i destrucció sobrevolen en aquest melodrama ambientat als seixanta en què Jessica Chastain i Anne Hathaway interpreten dues mares i veïnes que mantenen una amistat que no és el que sembla. Vidas perfectas és un oasi per als amants de les pel·lícules de gènere: sap jugar les seves cartes per mantenir l'interès fins al final i les peces encaixen i porten a un desenllaç satisfactori. El viatge, a més, té els ingredients per proporcionar un joiós visionat.

Títol original: "Mothers' Instinct"; Direcció: Benoît Delhomme; Guió: Sarah Conradt; Intèrprets:  Jessica Chastain, Anne Hathaway, Josh Charles i Anders Danielsen Lie; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Estats Units; Any: 2024; Durada: 94 minuts

HORARI

Divendres 12 de juliol

18.30 (VOSE)

Dissabte 13 de juliol

20.00 (VOSE)

Diumenge 14 de juliol

19.00

Dilluns 15 de juliol

Tancat

Dimarts 16 de juliol

Tancat

Dimecres 17 de juliol

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page