tira llarga.png

Western Stars

Presentant el carisma, l'enginy, la sensibilitat i la vulnerabilitat de Springsteen, és un retrat aclaridor d'un dels més grans de la música moderna. Un exemple gairebé perfecte de per què la música ha de ser interpretada i escoltada en directe.

Durant dos dies, el director de cinema Thom Zimny va gravar a l'artista, a la seva dona, Patti Scialfa, a una petita banda i a 30 músics d'una orquestra de vent i corda, a l'interior d'un estable centenari. Forma part del ranxo que Springsteen té al desert californià, a l'est de la ciutat de Los Angeles.

 

“Western Stars” intercala en cadascuna de les cançons imatges idíl·liques del desert així com imatges d'arxiu del cantant, escollides per acompanyar cada un dels acords en aquest màgic concert al retaule. Són precisament les fotos rescatades del calaix i les velles seqüències rodades amb una super-8 casolana les que més commouen a l'espectador.

HORARIS

Dijous 12 de desembre

19.30

Idioma de la projecció:

VOSE

Direcció: Bruce Springsteen, Thom Zimny; País: EUA; Any: 2019; Durada: 83 minuts; Qualificació: Apta per a tots els públics; Gènere: Documental

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png