Continguts alternatius

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € soci Kubrick

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

 

Preu especial escoles de dansa: 6 € (ballets en diferit o directe)

Programació setembre - octubre 2020

Jonas Kaufmann, My Vienna

Dilluns 21 de setembre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Una magnífica vetllada amb el tenor més important i versàtil de la seva generació

El millor tenor del món, ret homenatge a la ciutat del Vals i l'Òpera. Melodies mundialment conegudes, cançons de la tradició vienesa, presentades des de la més profunda admiració pel tenor més famós de l'actualitat que torna a les seves arrels amb aquest concert.

entradesT.png

Rigoletto

Dilluns 5 d'octubre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Una de les àries més famoses de la lírica universal, “La donna è Mobile”, representa un dels moments més brillants de l’òpera de Verdi

Javier Camarena, en el seu debut com a Duca de Mantova i Carlos Álvarez, en un Rigoletto de luxe al coliseu barceloní. Una de les marques distintives d'aquesta producció dirigida per Monique Wagemakers és sens dubte el seu vestuari venecià renaixentista.

entradesT.png

Giselle

Dilluns 26 d'octubre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Una història d'amor que comença en el món real i continua més enllà de la mort, la manera perfecta de descobrir el ballet clàssic

Giselle encarnada per la ballarina principal de Royal Ballet, Marianela Núñez, acompanyada de Vadim Muntagirov, en el paper de Comte Albrecht. Adaptada per Jean Coralli i Jules Perrot, converteixen Giselle a la manera perfecta de descobrir el ballet clàssic.

entradesT.png