top of page

Continguts alternatius

tira llarga.png

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS ÒPERES I BALLETS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

7 € soci Cineclub Vilafranca

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

10 € soci Cineclub Vilafranca

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

6 € estudiants escoles de dansa

(només en ballets i compra a taquilla)

PREUS DOCUMENTALS I CONCERTS

Consultar preu segons condicins de distribuïdora per cada esdeveniment

Les sessions de continguts alterantius clàssics (òperes i ballets) inclouen copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Programació març - abril 2024

cartel_imprenta_directo_madama_ROH.jpg

Madama Butterfly

Dimarts 26 de març a les 20.15 h.

Òpera en directe

La jove geisha Cio-Cio-San es casa amb l'oficial de la marina nord-americana Pinkerton, convençuda que es tracta d'una autèntica unió per a tota la vida per la qual renunciarà a la seva religió i la seva comunitat. Quan s'adona que per a Pinkerton el seu matrimoni no és res més que una il·lusió, Cio-Cio-San ja no podrà escapar a les tràgiques conseqüències.

entradesT.png
cartel_imprenta_goya.jpg

Goya, el ojo que escucha

Dilluns 8 d'abril a les 18.00 h.

Documental d'art

Documental que homenatja el gran guionista francès Jean-Claude Carrière, mort el febrer del 2021, als 89 anys, que l'immortalitza fent el que ha fet tota la vida: interpretant els genis. L'artista gal va viatjar a Espanya per tornar a admirar les pintures de Francisco de Goya i posar-se davant de la cambra de López-Linares.

entradesT.png
cartel_imprenta_tosca_Fecha.jpg

Tosca

Dilluns 15 d'abril a les 18.00 h.

Òpera en diferit

Ambientada en un teló de fons d'intriga política i passió desenfrenada, la història segueix la bella cantant Floria Tosca, que està atrapada en una xarxa d'enganys i traïcions ordida pel malvat cap de policia Scarpia. Amb el seu amant, l'apassionat pintor Mario Cavaradossi, en perill, Tosca s'enfronta a decisions punyents mentre lluita per salvar-lo i per la seva pròpia integritat.

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page