Continguts alternatius

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € soci Kubrick

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

 

Preu especial escoles de dansa: 6 € (ballets en diferit o directe)

Programació novembre 2020

Fidelio

Dilluns 9 de novembre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

L'única òpera de Ludwig van Beethoven, "Fidelio", va ser el punt culminant del Festival de Salzburg el 2015, un emocionant treball que arriba ara als cinemes

La Vienna Philharmonic Orchestra acompanyada per la Vienna State Opera Chorus sota la direcció de Franz Wesler-Möstpor, interpreta un intens i captivador so orquestral, recolzat per un repartiment ple d'estrelles incloent a Adrianne Pieczonka i Jonas Kaufmann en els papers protagonistes.

entradesT.png

Nabucco

Dilluns 23 de novembre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Un drama èpic de guerra, passió i fe

Aquesta òpera en quatre actes, en un llibret de Temistocle Solera, representa l'antiga Babilònia en el seu apogeu, i explica la història dels esclaus jueus que, recolzats pel sacerdot Zacharia, lluiten per la seva llibertat i la seva fe religiosa.

entradesT.png