Continguts alternatius

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € soci Kubrick

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

 

Preu especial escoles de dansa: 6 € (ballets en diferit o directe)

Programació gener 2021

Spartacus

Dilluns 11 de gener a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Creus que el ballet és tot punta i tutús? Pensa una altra vegada.

El nou i brillant "Spartacus" de The Australian Ballet, coreografiat per Lucas Jervies i amb música d'Aram Khatxaturian, es basa en la història de l'heroic gladiador de l'antiga Roma que va liderar la rebel·lió dels esclaus contra l'imperi romà.

entradesT.png

Manon Lescaut

Dilluns 25 de gener a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

La popular òpera de Giacomo Puccini retrata un amor desesperat que neix sota les infaustes estrelles de la luxúria i els diners.

Una nova producció de Jonathan Kent sota la batuta del director d'orquestra Antonio Pappano. L'apassionant soprano letona Kristine Opolais en el paper principal comparteix repartiment estel·lar amb Jonas Kaufmann com el seu amant i Christopher Maltman com el seu cínic germà Lescaut.

entradesT.png