Continguts alternatius

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € soci Kubrick

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

 

Preu especial escoles de dansa: 6 € (ballets en diferit o directe)

Programació setembre - octubre 2021

La Traviata

Dilluns 27 de setembre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Un amor entre oposats

Una de les òperes romàntiques més estimades i conegudes pel públic general és objecte d'una nova i original proposta a l'aire lliure, sota les estrelles i sobre un escenari flotant i cobert de miralls sobre la Badia de Sydney.

entradesT.png

Il trovatore

Dilluns 18 d'octubre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Òpera romàntica en quatre actes

Gravada en directe al teatre Sferisterio de Macerata a l'estiu de 2016, amb un Daniel Oren vibrant i incisiu al podi, aquesta producció compte amb un elenc de primer nivell i l'elegant direcció de Francesco Negrin. Els decorats i vestuari són de Louis Désiré, aplaudits pel públic de l'Sferisterio.

entradesT.png