Fes-te soci

tira llarga.png
fidelització.png

ÀREA SOCI

Accedir a les teves dades de soci i a la compra d'entrades amb els avantatges de ser soci.

Accedir al formulari per fer-se soci del cinema Kubrick i començar a beneficiar-se dels avantatges.

Que haig de fer per fer-me soci del Kubrick?

Emplena el formulari que trobaràs aquí. I comença a gaudir del cinema al millor preu.

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu electrònic de validació automàtic. Des del qual podràs confirmar el teu registre i serà en aquest moment quan se t’assignarà un número i PIN per accedir a la teva àrea de soci.

 

IMPORTANT: per a registrar-se és necessari que cada soci estigui associat a un compte de correu electrònic diferent.

 

Quan costa?

Fer-se soci del cinema Kubrick és totalment gratuït. La nostra fidelització és de forma virtual, sense carnet.

 

Avantatges

Els nostres socis tindran accés a preus especials tant en les entrades de cinema com en les de continguts alternatius (no acumulables a altres promocions del cinema).

 

Cada soci rebrà per correu electrònic una entrada de cinema de regal pel seu aniversari amb una validesa de 45 dies (15 dies previs a la data de l’aniversari i 30 dies posteriors a aquesta).

 

Qui se’n pot beneficiar?

Qualsevol persona major de 14 anys pot fer-se soci. Cada soci pot treure una única entrada individual per sessió beneficiant-se del descompte. Es poden comprar dues entrades addicionals en el cas que els acompanyants siguin menors de 14 anys.

 

Com aconsegueixo el descompte?

Cada vegada que compris a la taquilla del cinema identifica’t amb el número de soci que se t’ha assignat automàticament o amb el teu DNI per tal que t’apliquem la reducció al preu de l’entrada.

 

Si vols comprar per internet, has d’iniciar sessió a l’àrea de soci i després t'has d'identificar amb el número de soci, correu electrònic o DNI i el teu PIN.

lletreslogo.JPG
entrades.png