top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Farewell Amor

Dos mons oposats es trobaran disset anys després i hauran de conviure en un petit pis de Brooklyn

Walter, un home migrant d’Angola, es reuneix després de disset anys amb la seva filla i la seva dona als Estats Units. Amb el temps s’han convertit en un grup d’estranys que comparteixen un apartament d’una habitació. No obstant això, descobreixen una mateixa passió per la dansa que els ajudarà a superar la distància que existeix entre ells.

 

Ekwa Msangi és una cineasta tanzana i nord-americana. El seu primer llargmetratge Farewell Amor es va estrenar en competició al Festival de Sundance de 2020, punt de partida per a tots els premis que arribarien, entre els quals destaca el Top 10 al National Board of Review. Estem davant d'una pel·lícula que té l'habilitat de trobar la forma perfecta per concretar en espai i temps reduïts situacions dramàtiques terrenals, autèntiques, a flor de pell.

 

Accés gratuït.

HORARIS

Dissabte 30 de setembre

18.00

 

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al català

Títol original: "Farewell Amor"; Direcció: Ekwa Msangi; Guió: Ekwa Msangi; Intèrprets: Ntare Guma Mbaho Mwine, Jayme Lawson i Joie Lee; Qualificació: No recomanada per a menors de 15 anys; País: Estats Units i Angola; Any: 2020; Durada: 95 minuts

zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page