top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Radical

Una història real sobre un mestre a la frontera corrupta i violenta de Mèxic

Sergio, un professor de primària, s’incorpora a una de les escoles més problemàtiques d’una ciutat fronterera mexicana. Disposat a potenciar els seus alumnes, posa en marxa un radical mètode d’ensenyament basat a incentivar la curiositat dels seus estudiants. Amb creativitat i sentit de l’humor, Sergio s’enfrontarà a la incomprensió dels seus col·legues.

 

Guanyadora de la Bisnaga d'Or a la Millor pel·lícula iberoamericana al Festival de Màlaga. El cineasta Christopher Zalla escenifica amb esforç i convicció el contingut de l'article periodístic titulat Una forma radical de desatar una generación, escrit per Joshua Davis. La història real d'un professor mexicà que a la pobra ciutat de Matamoros va aconseguir oferir esperança als seus alumnes amb un sistema molt particular d'ensenyament. Amb una sublim interpretació del mexicà Eugenio Derbez (que interpretava el paper de professor a CODA), Radical aconsegueix emocionar des de la tendresa.

Títol original: "Radical"; Direcció: Christopher Zalla; Guió: Christopher Zalla; Intèrprets: Eugenio Derbez, Daniel Haddad, Gilberto Barraza, Jennifer Trejo, Mía Solís i Danilo Guardiola; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Mèxic; Any: 2023; Durada: 125 minuts

HORARI

Divendres 22 de març

18.30

Dissabte 23 de març

20.00

Diumenge 24 de març

19.00

Dilluns 25 de març

Tancat

Dimarts 26 de març

Tancat

Dimecres 27 de març

20.00

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page