top of page
tira llarga.png

Sorteig d'entrades

T'agradaria veure "Spider-Man: No Way Home"? Participa dels sorteigs setmanals de Facebook i/o Instagram i guanya una entrada doble per venir al Kubrick del 16 al 22 de desembre.

(Data límit per concursar: dijous 16 a les 14.00 h. Dia en el qual anunciarem a les nostres xarxes socials els respectius guanyadors)

facebook.jpg
instagram.jpg
sorteig.jpg

D'entre tots els participants, i de manera aleatòria, s'escollirà un guanyador pel sorteig de Facebook i un altre guanyador pel sorteig d’Instagram.

 

El premi d’ambdós sorteigs en cap cas podran ser objecte de canvi, alteració del titular o compensació a petició del guanyador.

 

Kubrick Cinema es reserva el dret a comunicar a les xarxes socials on tingui presència el nom de les persones que resultin guanyadores del concurs. Per tant, aquestes accepten expressament la comunicació de la seva identitat com a guanyador.

 

Kubrick Cinema es reserva el dret d'eliminar justificadament a qualsevol participant que defraudi o alteri el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció així com la resolució de qualsevol qüestió derivada d'aquesta activitat promocional.

 

Facebook i Instagram no patrocinen, avalen ni administren aquesta promoció, ni estan associats a ella. L'usuari es desvincula totalment de les dues xarxes socials, i és conscient que està proporcionant la seva informació a Kubrick Cinema. La informació que proporcioni només s'utilitzarà per tramitar la participació del concursant i per comunicar-li el premi en cas que resultés guanyador.

 

La participació suposa l'acceptació en la seva totalitat de les presents bases.

bottom of page