top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Stop Making Sense

Reestrena de l’aclamadíssim documental musical sobre el grup de rock Talking Heads

Torna a les sales 40 anys després de la seva estrena un dels documentals musicals més aclamats de la història del cinema. Stop Making Sense és una cita musical i cinematogràfica que reuneix els Talking Heads, una de les millors bandes de la història, i el prestigiós director Jonathan Demme, guanyador de l'Oscar a Millor Director per El silencio de los corderos. Es tracta d'una reestrena a cinemes del que és considerat el millor concert film de la història que la prestigiosa productora A24 ha ressuscitat per reivindicar la icònica banda de rock.

 

Estrenada a cinemes el 1984, el director va filmar amb 7 càmeres i durant quatre nits els concerts que la banda composta per David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz i Jerry Harrison van donar al Pantages Theatre de Hollywood Boulevard durant el Nadal del 1983. Demme va aconseguir amb aquest enèrgic film sentar càtedra de com s’havien de filmar els concerts. Un entreteniment veritablement captivador.

HORARIS

Dijous 25 de juliol

21.45

Idioma de la projecció:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

TAQUILLA INVERSA

Títol original: "Stop Making Sense"; Direcció: Jonathan Demme; Guió: David Byrne; Gènere: Concert; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Estats Units; Any: 1984; Durada: 88 minuts

CINEMA A LA FRESCA.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 11. Vilafranca del Penedès

bottom of page