top of page
Presentación1.jpg

Tosca

tira llarga.png

Submergeix-te en la passió, traïció i tragèdia de Tosca en aquesta experiència operística que et deixarà sense alè des de St. Margarethen

Tosca, la immortal òpera de Giacomo Puccini, cobra vida a l'impressionant escenari a l'aire lliure de St. Margarethen. En aquesta emocionant producció, els espectadors són transportats al captivador món del segle XIX a Roma.

 

Ambientada en un teló de fons d'intriga política i passió desenfrenada, la història segueix la bella cantant Floria Tosca, que està atrapada en una xarxa d'enganys i traïcions ordida pel malvat cap de policia Scarpia. Amb el seu amant, l'apassionat pintor Mario Cavaradossi, en perill, Tosca s'enfronta a decisions punyents mentre lluita per salvar-lo i per la seva pròpia integritat.

 

Amb la majestuositat de la natura com a teló de fons i la música poderosa de Puccini que omple l'aire, aquesta producció de Tosca a St. Margarethen Open Air captiva els espectadors amb el seu drama intens, les seves enlluernadores escenes i la seva inoblidable música, oferint una experiència operística veritablement inoblidable sota les estrelles.

HORARI

Dilluns 15 d'abril

18.00

Òpera en diferit

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

St. Margarethen Open Air; Música: Giacomo Puccini; Director Musical: Michael Güttler; Director d’escena: Robert Dornhelm; Intèrprets: Davide Damiani, Leonardo Galeazzi, Matina Serafin i Christian Koch; Any: 2015; Durada: 120 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page