top of page
tira llarga.png

Fira't al maig, paga amb VilaFrancs

portadafirat.gif

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa la campanya "Fira't al maig", per incentivar les compres en el comerç de Vilafranca. Dins la campanya hi trobareu una nova edició de Vilafrancs, amb l'objectiu de promoure el consum als comerços i serveis de la ciutat adherits. Fem comerç de proximitat!

logo.png

Condicions:

 

· Una mateixa persona podrà adquirir 50 € en VilaFrancs Físics a un cost de 30 €. Els 20 € restants, els aporta l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb el suport dels establiments participants.

· Totes les persones amb un DNI vigent podran beneficiar-se dels VilaFrancs per comprar, consumir o gaudir de serveis en els establiments adherits a la campanya.

· Els VilaFrancs poden adquirir-se a la plataforma de venda VilaFrancs. Un cop allà l’usuari ha de registrar-se i escollir  Vilafrancs Físics (compatibles amb la compra física a les botigues i establiments adherits a la campanya).

· Paga 6€ per un VilaFranc de 10€ (estalvia’t 4€).

 

· Un cop feta la compra, l’usuari rebrà un mail amb els VilaFrancs que ha comprat. Si els VilaFrancs són per gastar en establiments físics, l’usuari rebrà un tiquet amb un codi QR i un codi de barres, per cada VilaFranc Físic que ha comprat. Aquest/s tiquet/s els haurà de mostrar durant el pagament de la seva compra.

· Només els VilaFrancs Físics es podran acumular per unitat familiar, sempre que es portin els DNI's originals dels membres de la família.

· Els VilaFrancs no es poden canviar per diners en efectiu.

· Si l’import de la compra és inferior a l’import del VilaFranc, no es tornarà cap canvi.

· Els VilaFrancs només es podran utilitzar durant la campanya: del 3 al 31 de maig de 2021, ambdós inclosos o fins a esgotar existències. Els VilaFrancs Físics només podran bescanviar-se en establiments adherits a la campanya.

IMPORTANT: L’establiment físic demanarà el DNI per comprovar la titularitat de la persona que aporta el VilaFranc durant la compra.

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page